Updates rondom het coronavirus

Home > Evenement > Updates rondom het coronavirus

www.wijkcentrumdespinne.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Updates rondom het coronavirus

1 juni 2020

Conform de richtlijnen van de overheid organiseert en faciliteert het wijkcentrum De Spinne tot 1 juni 2020 geen evenementen en bijeenkomsten.

Update coronavirus per 25 maart 2020

Op 23 maart heeft de overheid nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Alle bijeenkomsten die tot 1 juni 2020 gepland stonden worden afgelast. Per event wordt in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing bekeken. Betrokkenen zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd.

De meest actuele informatie en alle vragen en antwoorden rondom het coronavirus vind je via: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden#nederland

Vraag & antwoord

Gaat geen enkel evenement door? 
Op 12 maart heeft de overheid bekendgemaakt dat alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen die tussen 13 maart 2020 en 6 april 2020 plaatsvinden, worden afgelast. Op 23 maart zijn de maatregelen aangescherpt, alle bijeenkomsten tot 1 juni worden afgelast. De Spinne faciliteert en organiseert tot en met 1 juni 2020 geen enkel evenement of bijeenkomst.

Gaan de evenementen na 1 juni wel door?
Wij volgen het advies en de richtlijnen van de overheid en het RIVM en besluiten te zijner tijd of de evenementen en bijeenkomsten na 1 juni 2020 weer bij De Spinne georganiseerd en gefaciliteerd worden.

Ik wil graag een bijeenkomst voor de periode na 1 juni plannen, is dat mogelijk?
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Omdat we ook vanuit Wijkcentrum De Spinne de overheidsmaatregelen opvolgen, werken we zoveel mogelijk vanuit huis. We blijven telefonisch bereikbaar op 06-13370336, maar verzoeken je om zoveel mogelijk per e-mail info@wijkcentrumdespinne.nl met ons te communiceren.

Gegevens

Datum:
1 juni 2020

Locatie

Wijkcentrum De Spinne
Joseph Lunslaan 7
Goes, 4463CV