Welkom bij Wijkcentrum De Spinne. Wij zijn er om onze klanten op zo een goed mogelijke manier te helpen met organiseren van feesten, partijen & andere activiteiten.

Onze bediening verzorgt voor iedereen op maat de catering bij vergaderingen, feesten, begrafenissen, evenementen en jubilea. Van alleen koffie en thee tot aan bijzondere en luxe catering, in overleg met onze bediening worden de wensen concreet ingevuld.

Wat doen wij nog meer
Wij ondersteunen inwoners (deelnemers) die een bijstandsuitkering hebben met activering, re-integratie en plaatsing in betaald of onbetaald werk. Via bedrijven uit ons netwerk helpen wij deelnemers o.a. aan leerwerktrajecten, werkervaringsplekken, vrijwilligerswerk en proefplaatsingen. Ook kunnen zij in onze werkbedrijven ervaring opdoen en werken aan werknemersvaardigheden. Denk hierbij aan een fietsenreparatiewerkplaats (www.goes.nl/afac) en onze repairshop voor montage- en houtbewerking. Hiernaast doen ze ook ervaring op bij andere bedrijven uit diverse branches, waaronder zorg en welzijn, logistiek, beveiliging, midden en kleinbedrijf.
Onze werkbedrijven zijn erkend leerbedrijf voor de opleidingen (assistent) fietsenmaker en (assistent) installatie- en montagetechnicus.

Wij doen dit in opdracht van gemeente Goes en GR de Bevelanden.

Onze werkwijze
Na kennismaking kijken we samen met de deelnemer naar de mogelijkheden. Ieder traject naar werk verschilt per individu, immers iedereen heeft andere bagage, achtergrond en talent. Wij ondersteunen daar waar nodig, maar de deelnemer houdt zo veel mogelijk zelf de touwtjes in handen.

Dit doen wij vanuit een team van vijf personen, bestaande uit werkcoaches, een projectleider, een werkbegeleider/chef werkplaats en een werkmeester.

Wij staan altijd voor U klaar en U bent uiteraard welkom om met ons kennis te komen maken.