Wij zijn Kees & Monique van Iwaarden en zijn vanaf 1 mei 2017 de nieuwe beheerders van Wijkcentrum De Spinne, wij zijn een enthousiast echtpaar en hebben er zin in om de klanten op zo een goed mogelijke manier te helpen met organiseren van feesten, partijen & andere activiteiten.

Kees heeft een technische achtergrond met geluid en beeld en is altijd handig met opstellen en op weg helpen van uw vergadering of presentaties.

Monique begon in 2006 met haar Entertainmentbureau Vee Plezier waar zij de kindjes vermaakte en ballonnendecoratie’s verzorgde. Wij hebben de opening nog verzorgd voor de Holtkampschool en t’Noorderlicht met o.a. een ballonoplating voor alle kindjes in 2007.

Daarna zijn Kees & Monique begonnen in Dorpshuis Schore waar Kees een snackcorner begon en later is Monique gevraagd om Dorpscentrum de Wemel in Wemeldinge erbij te gaan doen.

Dus was vaak klaar in het ene dorpshuis en  vlug weer helpen in het andere dorpscentrum. Vandaar dat we nu voor wijkcentrum de Spinne gaan om samen weer te kunnen ondernemen, mensen verzorgen, mee organiseren.

Wij staan altijd voor U klaar en U bent uiteraard welkom om met ons kennis te komen maken.