Privacybeleid Wijkcentrum De Spinne.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01 april 2019.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u de website en/of diensten van Wijkcentrum De Spinne gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Wijkcentrum De Spinne respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wijkcentrum De Spinne handelt in overeenstemming  met de Wet bescherming persoonsgegevens en vanaf 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Wie is Wijkcentrum De Spinne?
Wijkcentrum De Spinne is de werknaam voor het beheer van het Wijkcentrum De Spinne door van Iwaarden en van Looij V.O.F., gevestigd en kantoorhoudende te (4463CV) Goes, aan de Joseph Lunslaan 7, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 52492885.

Welke persoonsgegevens verzameld en verwerkt Wijkcentrum De Spinne ?
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen externe opslag of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om de volgende (persoons)gegevens te verstrekken:

Uw gegevens:

  • voor- en achternaam;
  • telefoonnummer;
  • e-mailadres;

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, bijvoorbeeld via het aanvraagformulier op de website, bewaren we die berichten. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op externe opslag of die van een derde partij.

Automatisch gegeneerde gegevens
Om de website optimaal te laten werken wordt automatisch gegenereerde informatie over uw gebruik van de website verzameld en verwerkt. Het optimaliseren van de dienstverlening bestaat onder meer uit technische aanpassingen, voor bijvoorbeeld het goed weergeven van pagina’s en het beveiligen van de website.

De informatie die wordt verzameld bestaat uit het type apparaat (computer, mobiel, tablet) dat uw gebruikt, uw IP-adres (nummer van uw apparaat dat het mogelijk maakt uw apparaat te herkennen), het type browser, het besturingssysteem dat u gebruikt, en de pagina’s die u op website bezoekt en de items die u bekijkt. Tevens houden wij bij de host name die bij het IP-adres hoort, inlogsessie gegevens en gekozen waardes.

Voor welke doeleinden en op basis van welke rechtsgronden wordt de verzamelde informatie gebruikt?

Doeleinden
Uw informatie zal voor de volgende doeleinden, en op basis van de volgende rechtsgronden, worden gebruikt:

Het gebruik is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent:

  • Om het gebruik van de website mogelijk te maken;
  • Om u een offerte te doen toekomen betreffende u aanvraag.
  • Om het gebruik van de diensten van Wijkcentrum De Spinne aan u  te factureren;

U heeft toestemming gegeven voor het gebruik of de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op Wijkcentrum De Spinne rust:

  • Om informatie over u te verstrekken op basis van wet- en/of regelgeving.

Gebruik door derden

Als u persoonsgegevens verstrekt aan Wijkcentrum De Spinne in verband met de diensten van Wijkcentrum De Spinne, dan zullen deze persoonsgegevens niet gedeeld worden met derden, behoudens en voor zover dat uit dit privacybeleid blijkt.

Wijkcentrum De Spinne kan uw gegevens aan derden verstrekken voor zover u zelf uitdrukkelijk met betrekking tot een bepaalde derde aangegeven hebt dat u daarvoor toestemming geeft, dit vereist is in het kader van uw gebruik  van de diensten van Wijkcentrum De Spinne en/of voor zover deze gegevens niet tot jou persoonlijk kunnen worden herleid (zoals automatisch gegenereerde informatie, niet zijnde uw IP- of MAC-adres).

Zo kan Wijkcentrum De Spinne derden inschakelen om werkzaamheden uit te besteden. Deze derden verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend in opdracht en ten behoeve van (de doeleinden van) Wijkcentrum De Spinne. In enkele incidentele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden, wanneer het gunstige gevolgen heeft voor de dienstverlening aan de klant. De werknemers van Wijkcentrum De Spinne zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Ten slotte kan Wijkcentrum De Spinne uw persoonsgegevens aan derden verstrekken indien zij daartoe op basis van wet- en/of regelgeving verplicht is, zij daartoe genoodzaakt is als gevolg van een rechtszaak en/of in het geval zij dat noodzakelijk acht ter bescherming van haar eigen rechten.

Hyperlinks van derden

De website kan hyperlinks bevatten waarmee u de omgeving van Wijkcentrum De Spinne verlaat en op de website van een andere partij terecht komt. Wijkcentrum De Spinne heeft geen zeggenschap over diensten en/of websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat ten aanzien van deze diensten en/of websites van derden een ander privacy statement van toepassing is. Dit privacybeleid heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die door Wijkcentrum De Spinne worden verwerkt. Wijkcentrum De Spinne accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) diensten en/of websites van derden.

Hoelang bewaart Wijkcentrum De Spinne uw persoonsgegevens?
Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig bewaard en niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij zijn verkregen. De uiterste bewaartermijn is 10 jaar na beëindiging van het contract of na de laatste bewerking van de persoonsgegevens. Tenzij Wijkcentrum De Spinne verplicht is om op grond van wetgeving uw gegevens langer te bewaren, hanteert Wijkcentrum De Spinne de wettelijke bewaartermijnen.

Waar worden uw persoonsgegevens opgeslagen?
Uw gegevens worden opgeslagen op eigen externe opslag van Wijkcentrum De Spinne of die van een derde partij. Wijkcentrum De Spinne maakt gebruik van servers in Nederland.

Op welke wijze wordt uw persoonlijke informatie beschermd?
Wijkcentrum De Spinne heeft passende technische en organisatorische maatregen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Cookies

Via deze website kan Wijkcentrum De Spinne gebruikmaken van cookies. Hiermee wordt informatie in de vorm van een tekstbestand op de harde schijf van uw apparaat opgeslagen. Cookies worden gebruikt om de website op een gebruiksvriendelijke manier te leveren of om informatie te verkrijgen over de kwaliteit of effectiviteit van de website.

Kennisneming, verbetering en overdraagbaarheid van uw gegevens?
Indien u de gegevens wilt zien die bij Wijkcentrum De Spinne over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen. Dit verzoek kan verstuurd worden naar privacy@wijkcentrumdespinne.nl.
Wijkcentrum De Spinne zal binnen vier (4) weken reageren op uw inzageverzoek.

Als u veranderingen wilt aanbrengen in de gegevens die u heeft gezien naar aanleiding van uw inzageverzoek, kunt u een verzoek hiertoe doen bij Wijkcentrum De Spinne op voornoemd e-mailadres. U kunt verzoeken dat Wijkcentrum De Spinne uw gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt. Wijkcentrum De Spinne zal binnen vier (4) weken reageren op uw verzoek. Indien Wijkcentrum De Spinne uw verzoek afwijst zal zij in haar antwoord aangeven waarom het verzoek om de gegevens aan te passen wordt afgewezen.

U heeft tevens het recht om de door u verstrekte persoonsgegevens in een gangbare, gestructureerde en  leesbare vorm te verkrijgen en over te dragen. Dit verzoek kan verstuurd worden naar privacy@wijkcentrumdespinne.nl.

Kan dit privacybeleid worden gewijzigd?
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op deze website. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.