Zalen
Zalen

Het wijkcentrum is geschikt voor uiteenlopende activiteiten en  evenementen.
Makkelijk bereikbaar, multifunctioneel, sfeervol en gezellig.
Wie iets organiseert moet zeker weten dat het evenement uit de verf komt. Op alle manieren!
Uw gasten of deelnemers moeten merken dat ze welkom zijn uw locatie moet sfeer uitstralen en de verzorging moet optimaal zijn. Al onze zalen en ruimten worden verhuurd met catering op maat.
Voor grote evenementen kunt u verschillende zalen tegelijkertijd afhuren. Vraag naar de mogelijkheden.

De zalen hebben namen van historische mannen en vrouwen uit Goes.
De mannen zijn de dijkgraven van de Goese Polder, dat is immers de plek waar De Spinne staat. Dijkgraven hebben door de eeuwen heen de verantwoordelijkheid gehad om mensen droge voeten te laten houden. Tegenwoordig, met de effecten van de klimaat veranderingen, zijn dijkgraven actiever geworden met het vasthouden van het water.

De vrouwen zijn de ‘keetwijven’, die in de middeleeuwse zoutketen werkzaam waren. Dit was een ‘industrie-proletariaat’, die wekenlang in de vette rook in de zoutkuipen moesten roeren om het zout te raffineren. De zoutketen stonden aan beide kanten van de haven, de Westzelke lag in de Goese Polder. Deze namen staan in de vonnissen die ze aan de broek kregen, omdat ze overtredingen begingen bij het werken in de zoutketen (te vroeg vuren stoken, rommel in de omgeving storten, opstandigheid, etc.).

Wilt u een zaal reserveren? Klik dan hier